Resultaten voor karaoke bar groningen

 
 
karaoke bar groningen
SDL bvba. SDL bvba Geluid, Licht, PA Service, Karaoke.
Indien men niet over een smartphone beschikt, kan er gebruik gemaakt worden van een scherm door ons meegebracht. Van daaruit kan een nummer meteen in de wachtrij gezet worden. Wat onze klanten zeggen. Met SDL heb je nooit zorgen over het geluid en licht. Alles is tot in de puntjes verzorgd waardoor je als organisator met een gerust hart het event tegemoet kan gaan. SDL weet perfect waarmee ze bezig zijn. Professionele aanpak, en vooral zeer kwalitatief materiaal. Als organisator kan je zo tevreden terugblikken op je festival. Geluid en licht zijn enorm belangrijk voor een geslaagd concert. Met SDL kan het totaalplaatje werkelijkheid worden. Als artiest is het een plezier om met SDL aan de knoppen het podium te mogen betreden! House of Entertainment. The Booking Company. Voor al uw vragen, boekingen, vrijblijvende prijsaanvragen, kan U terecht op onderstaande contactgegevens. CAPTCHA: Hoeveel is 3 4? Prins Albertstraat 8 8800 Roeselare. 32 477 50 69 08. BE 0820 365 424. Designed with by Sensiting.com. Feel like karaoke tonight? SDL Karaoke beschikt over diverse formules.: Mini home karaoke formule.: Karaoke installatie met 2 zangmicro's.'
Karaokebar Sing Along Groningen IETS TE VIEREN OF GEWOON EEN GEZELLIG AVONDJE UIT? KOM JE STEMBANDEN BIJ ONS TESTEN!
Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes! Karaokebar Sing Along in Groningen. Sing Along is een sfeervolle bar ook als je niet per se kan zingen maar wel houdt van een gezellige, ongedwongen sfeer. Het is de plek bij uitstek om je verjaardag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje te houden. Of om simpelweg de avond goed te beginnen. Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes! Wie zijn wij? Wie zoeken we? Wat bieden wij jou? Een gezellige karaokebar in Groningen met een klein maar hecht team. Divers publiek met een liefde voor karaoke.
The End Karaoke Groningen Karaoke in Groningen Voor een onvergetelijke avond! The End karaoke Groningen.
We willen je wel vragen om te reserveren. Karaoke in een Privé kamer. Tot maximaal 25 personen is het mogelijk om onze privé kamer te boeken. In de privé kamer kunt jouw gezelschap genieten van een eigen karaoke installatie, een eigen bar en een eigen podium. THE END KARAOKE. The End Karaoke is een bar met een groot karaoke podium voor unieke avond die je niet snel zal vergeten. We hebben een ruime keuze aan nummers, van classics tot hippe popnummers en van zoetsappige meezingers tot stevige rock n roll. Zing de sterren van de hemel of hang juist de clown uit tijdens de karaoke. Kom snel bij ons langs voor een onvergetelijke avond. Met karaoke kan je een avond uit beginnen of juist afsluiten. Maar ook een hele avond karaoke is erg leuk. Ben je met een grote groep en wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan van tevoren. The End Karaoke is tijdens openingstijden toegankelijk voor 18 jaar en ouder. Natuurlijk kun je als minderjarige ook van onze karaoke genieten. Hiervoor kun je reserveren voor de Privé Karaoke vóór openingstijden. Copyright 2015 The End Karaoke Groningen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Five places for the perfect Friday night in Groningen ESN Groningen.
Now, if you love to sing or always wanted to try it whether you are good at it or not, Groningen offers a few fun karaoke bars. Theres no need to reserve a room, because you can freely go in and have a great time with your friends! This is a great place to go to if you want to pick your own music, whether good old sing along hits or a new chart breaker. Dont miss out on an opportunity to test your vocals in one of these bars! The End Karaoke bar Gelkingestraat 10.
Karaoke-bar Groningen De Telefoongids.
Karaoke-bar in Groningen. Karaokebar Sing Along. Peperstraat 10, 9711PD, Groningen. 06-23178865 Toon nummer Website Plan route KvK-gegevens. Partycafé de Doos. Gelkingestraat 11, 9711NA, Groningen. 1400: 0500: Nu geopend. feestje uitgaan afstudeerfeest afstudeerborrel verjaardag Lees meer. https//www.detelefoongids.nl/partycafe-de-doos/19729305/5-1/sn19729305: 06-25526696 Toon nummer Website Plan route.
DIO Bedum.
Karaokebar Sing Along. Karaokebar Sing Along in Groningen. Sing Along is een sfeervolle bar ook als je niet per se kan zingen maar wel houdt van een gezellige, ongedwongen sfeer. Het is de plek bij uitstek om je verjaardag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje te houden. Of om simpelweg de avond goed te beginnen. Wie zijn wij? Wie zoeken we? Wat bieden wij jou? Een gezellige karaokebar in Groningen met een klein maar hecht team. Divers publiek met een liefde voor karaoke.
Prive kamer The End Karaoke Groningen.
Bekijk dan onze reserveren als groep optie. Copyright 2015 The End Karaoke Groningen. Bij de reservering kan je voordelige consumptiemunten bestellen. De reservering is het enige moment dat de consumptiemunten besteld kunnen worden. Onze consumptiemunten zijn voordeliger dan de standaardprijzen bij de bar.
Gevonden voorwerpen bij The End Karaoke Groningen iLost.
Gevonden in Groningen door The End Karaoke Groningen. The End Karaoke Groningen in Groningen. 5 oktober 2019. Primark black hoodie with white zipper Large. Gevonden in Groningen door The End Karaoke Groningen. The End Karaoke Groningen in Groningen. 5 oktober 2019.

Contacteer ons