Resultaten voor karaoke groningen

 
 
karaoke groningen
Karaoke formule 1.:
Mini home karaoke formule.: Karaoke installatie met 2 zangmicro's.' 5 songboeken invulblaadjes. Dubbele cd player. 1 luidspreker Mackie srm 450. Huurprijs: 100 ex 21% btw. Karaoke formule 1.: Karaoke installatie met 3 zangmicro's.' 10 songboeken invulblaadjes. Dubbele cd player aanwezig.
The End Karaoke Karaoke in Nederland Voor een onvergetelijke avond! The End karaoke.
Kom je met een groep, of wil je graag een eigen karaoke, tafel of kamer? Dan is het aan te raden om te reserveren. Je kunt online een reservering maken bij het gewenste filiaal. Kies een locatie.: Copyright 2004 The End Karaoke.
Karaoke in New Orléans Jazzcafé in Groningen.
Dit verfspektakel is een geheel nieuw fenomeen op feestgebied, wat ter ere van het 45-jarig bestaan van Stichting KEI éénmalig plaatsvindt tijdens de KEI-week. Tags: Groningen Jakob Dam karaoke New Orléans Jazzcafé. Fietser belandt in ziekenhuis na botsing met auto.
The End Karaoke Groningen Karaoke in Groningen Voor een onvergetelijke avond! The End karaoke Groningen.
Natuurlijk kun je als minderjarige ook van onze karaoke genieten. Hiervoor kun je reserveren voor de Privé Karaoke vóór openingstijden. Copyright 2015 The End Karaoke Groningen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
The End Karaoke Groningen Groningen Facebook.
Kom je met een groep, of wil je graag een eigen karaoke, tafel of kamer? Dan is het aan te raden om te reserveren. Je kunt online een reservering maken bij het gewenste filiaal. The End Karaoke Groningen. The End Karaoke Groningen.
Karaoke Groningen.
Karaoke in Groningen Café de Doos.
Karaoke in Groningen. Feestje geven in Groningen. Karaoke in Groningen. Cocktail Workshop Groningen. Home Karaoke in Groningen. Karaoke in Groningen. Een gezellig avondje zingen en swingen! Karaoke in Groningen Gezellig een avondje met vrienden, collega's, buren of familie even aan de bar zitten en gezellig borrelen.
Contact Cafe The End Karaoke.
Om u beter van dienst te zijn heeft elke locatie zijn eigen website. Kies hieronder de locatie en u wordt doorgestuurd naar de contactpagina van uw gekozen locatie. Hier vindt u onder andere een routeplanner en een contactformulier. The End Karaoke Amsterdam. The End Karaoke Groningen.
The End Karaoke @TheEndKaraoke Twitter.
The End Karaoke @ TheEndKaraoke 13 mrt. The End Karaoke is een bar voor een unieke avond die je niet snel zal vergeten. We hebben een ruime keuze aan nummers. Zing de sterren van de hemel of hang juist de clown uit tijdens de karaoke.

Contacteer ons