Meer resultaten voor k3 karaoke microfoon studio 100 magic sing

 
 
k3 karaoke microfoon studio 100 magic sing
Magic Sing Studio100 meezingmicrofoon kopen?
Haalt u de Magic Sing Studio 100 meezingmicrofoon in huis, dan kunnen de kids waarschijnlijk niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Gelukkig kunt u de microfoon snel met een scart adapter of met 3 cinche connectoren wit/rood, geel aansluiten op iedere tv. Plug play dus! Het volume van de muziek en microfoon kan uiteraard aangepast worden, evenals de echo. Een broertje of zusje of vriendje of vriendinnetje kan in principe ook meedoen, want er bestaat de mogelijk voor het aansluiten van een tweede microfoon met een jack aansluiting niet meegeleverd. Stroom adapter Europese platte ongeaarde stekker. Gewicht en afmetingen inclusief verpakking. verpakking 900 gr. verpakking 330, x 250, x 70, cm. digitale plug play karaoke microfoon. SD kaart met 25 beste Studio 100 liedjes en videoclips, met onder andere K3, Maya Dans, de Bumba dans, Prinsessia, Jabaloe, Rox, Dobus, Tijd voor Mega Mindy, Kabouterdans, Wickie De Viking en Piet Piraat.
Home MAGICSING Magic-Sing MAGICMIC Magic-Sing MAGICKARAOKE digital ENTERTECH karaoke MAGIC-SING, system. KARAOKE, ET19KV, MT15K, SONGCHIPS. Magic-Sing Navigatie.
Sinds 2004 is Stresske BVBA erkende distributeur en verdeler van de Magic-Sing producten. Op 1 december 2013 tekenden we een officiële distributie-overeenkomst met de producent van Magic-Sing karaoke voor de import en distributie van hun systemen en accessoires voor heel Europa. Hierbij aansluitend werd samen met Studio 100 een licentie-overeenkomst afgesloten voor de ontwikkeling, productie en verdeling van de Studio100 MagicSing microfoon.
bol.com K3 karaoke microfoon Studio 100 Magic Sing, Studio 100 Speelgoed.
Wat er wordt meegeleverd als je dit product bestelt. Karaoke microfoonbr/ Stroomadapterbr/ SD Card met 16 K3 karaokeliedjesbr/ Nederlandstalige handleiding Afmetingen inclusief verpakking. 334, x 257, x 7 cm lxbxh. Jongens Meisjes Type input/output. Je vindt dit artikel in. Toon meer Toon minder. Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is? Breng me op de hoogte Op verlanglijstje. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt. Anderen bekeken ook. K3 microfoon met stemopname blauw Microfoon. altijd scherp geprijsd. Clementoni K3 Make-Up Spiegel. K3 Stage Tent. Studio 100 K3 Kinderspel Dansstudio. VTech K3 Muziekspeler Muziekspeler. Karaoke set MagicSing Studio 100 met 25 clips.
bol.com Karaoke set MagicSing Studio 100 met 25 clips, Studio 100 Speelgoed.
De witgekleurde Studio 100 karaoke microfoon werkt via een meegeleverde SD card. Op deze SD kaart staan reeds 25 originele Studio 100 videoclips met zang HD kwaliteit en karaoketekst. Zing mee met de tekst. Op de televisie zie je de videoclip van het liedje van je keuze. Bij ieder liedje loopt de tekst over het beeld, zodat je in de maat mee kan zingen. De microfoon bevat functies zoals het aanpassen van het muziekvolume, microfoonvolume, toonhoogte en afspeeltype. Je kan ook nog een echo toevoegen aan je stem, waardoor het allemaal nog echter lijkt! De afspeelbare bestanden op de kaart zijn MP3, AVI, LRC 2.0. Voor videobeelden zijn alleen AVI videobestanden geschikt. De microfoon is alleen te gebruiken met een standaard SD geheugenkaart tot maximaal 4 GB. SD kaart met 25 liedjes. Op de SD kaart oa liedjes van K3, Maya Dans, de Bumba dans, Prinsessia, Jabaloe, Rox en vele andere Studio 100 figuren.
Magic Sing Studio 100 Keymusic.
Dit product is niet meer beschikbaar. Magic Sing Studio 100. Met deze Karaoke Microfoon kun je meezingen met de 25 originele clips van de grootste Studio 100 hits! Hij is eenvoudig te gebruiken door de intuïtieve navigatie-knop. Je past makkelijk het muziekvolume, het microfoonvolume, de echo of de equalizer aan. Sluit hem aan op je TV met drie Cinch stekkers wit, rood en geel of met de meegeleverde SCART adapter. Ook kun je een tweede microfoon toevoegen via een jack-aansluiting. De meegeleverde SD-kaart bevat 25 liedjes van Studio 100, met o.a. K3, Maya DansDe, Bumba dans, Prinsessia.,
bol.com Karaoke Set K3 met 30 Liedjes, Studio 100 Speelgoed.
Merk: Studio 100. Zing al je favoriete K3 liedjes mee en wordt een ster. Met deze K3 karaoke set kun je je helemaal inleven in de wereld van K3. Sluit de microfoon aan op elke TV, zet hem aan en zingen maar! Zing mee met de tekst. Op de televisie zie je de videoclip van het liedje van je keuze. Bij ieder liedje loopt de tekst over het beeld, zodat je in de maat mee kunt zingen. Op de microfoon kun je kiezen of de meiden van K3 met je meezingen of dat je helemaal alleen zingt. De microfoon bevat functies zoals het aanpassen van het muziekvolume, microfoonvolume, toonhoogte en afspeeltype. Je kunt ook nog een echo toevoegen aan je stem, waardoor het allemaal nog echter lijkt! De leukste meezing hits! De meegeleverde SD kaart bevat volop karaokehits. Je kunt kiezen uit 30 prachtige K3 liedjes. Zing mee met.: Ya ya yippee. Alice in Wonderland. Je hebt een vriend. Wanneer zie ik jou terug. Hiep hiep hoera. Alles kan in Wonderland. Oma's' aan de top. Leukste van het land. De drie biggetjes. Makkelijk bedienbare K3 Magic Sing microfoon.
K3 Magische Karaoke Microfoon Play.
Geen 10 25 50 100. Kies het leukste cadeau. Bekijk ons volledig productaanbod. Gratis verzending vanaf 50. 19 winkels open op zondag. 365 dagen gratis retour. De laagste prijsgarantie. 365 dagen retour. K3 Magische Karaoke Microfoon. 0 Nu vergelijken. K3 Magische Karaoke Microfoon.
Sd-kaart Het" beste van K3" Magic-Sing Magic-Sing digital karaoke system.
SD-kaart Het" beste van K3." Bestel nu ook deze SD-kaart met 30 superleuke K3-hits voor slechts 34.99. 30 originele videoclips met liedjesteksten, zing mee met de grootste hits van Karen, Kristel en Josje. Deze SD-kaart is geschikt voor gebruik in zowel de Studio100 MagicSing meezingmicrofoon als de k3-karaokemicrofoon. Liedjes zijn zonder karaoke-functie, videoclips met originele zanglijnen.

Contacteer ons